Close

Projects

Contact

News

Let's connect
Image Alt

Graphic Design

p
01.
Design

title

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Let's Connect
01.
Cka do të mësoni nga ky trajnim?
 • Çka është dizajni grafik dhe 3 pikat kryesore.
 • Çka është Brand Identity (Marka e një Kompanije).
 • Dallimi dhe përdorimi I ngjyrave (CMYK, RGB, PANTONE).
 • Aplikimi I mjeteve të punës (tools) Ai / Ps.
 • Hulumtimi dhe projktimi I një llogo.
 • Krijimi dhe zhvillimi i Brand Identity,(vizitkartela, postera, broshura, katallogje, rollup banner, billboard, folder)etj.
 • Dizajnimi i webfaqeve.
 • Pregaditja e produkteve per printim ( vizitkartela, Poster, Broshur, Katallogu)etj.
01.
Sa do të zgjasë trajnimi dhe mbahet?

Trajnimi do të zgjasë për 1 muaj e gjysëm (54 orë), dhe mbahet në platformën online ZOOM.

01.
Nga kush do të trajnoheni?

Trajner i juaj për këtë trajnim do të jetë Kreshnik Vokshi, bashkëthemelues i kompanisë së Marketingut LEVEL, Master në Dizajn në Universitetin e Prishtinës. Ai ka përvojë mbi 15 vjecare në fushën e Dizajnit Grafik dhe Marketingut.
Njihuni më shumë me trajnerin: https://www.behance.net/Kresha?tracking_source=search%7Ckreshnik%20vokshi/

01.
Orari i trajnimit?

Trajnimi do të mbahet tre ditë në javë (Hëne, Enjte dhe Shtune) nga ora 17:00 – 20:00.

01.
Sa kushton ky trajnim?
 • Cmimi për trajnim kushton 150 euro përfshirë edhe TVSH.
 • Për STUDENTË do të ketë zbritje dhe cmimi do të jetë 125 euro/ person.
 • Pjesëmarrësit do të CERTIFIKOHEN.
01.
Si të aplikoni?
 • Aplikimi është shumë i thjeshtë!
 • Së pari plotësoni formularin në po këtë faqe dhe në momentin që ne pranojmë emailin ju kontaktojmë në telefon për konfirmim dhe ju dërgojmë faturën e pagesës.
 • Në momentin që e përfundoni pagesën e faturës dhe na dërgoni fletdërgesen nga banka, ju jeni zyrtarisht pjesë e trajnimit tonë

A jeni student/e?
pojo


A keni ndjekur më herët trajnime rreth dizajnit grafik?
pojo


Sa është njohuria e juaj me dizajn grafik?
Nuk kam njohuriKam pak njohuriKam shumë njohuri